FAQ

Vragen over de aankoop

TRAINING

U PLAATST

WIJ KEUREN

AANVRAAG

OFFERTE

OP MAAT

HOE BEGIN IK HIERAAN?

Neem gerust een kijkje naar de beknopte handleiding en contacteer ons voor een persoonlijke offerte. Wij komen graag bij u langs om een duidelijk beeld te schetsen van de situatie en uw behoeften.

 

WAT DOE IK MET MIJN PERSOONLIJKE OFFERTE?

Bekijk deze rustig thuis. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u met vragen zit, of wanneer u graag enkele aanpassingen maakt. Wij staan tot uw beschikking om samen tot een duidelijk plan te komen.

 

IK HEB MIJN BESTELLING GEPLAATST. WAT NU?

Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, schieten wij in actie. We bezorgen u reeds een pakket dat duidelijke informatie bevat over uw aankoop. Hierin kan u het nodige beeldmateriaal vinden nodig bij de installatie, alsook alle informatie wat betreft benodigdheden en voorbereiding.

 

IK HEB TWIJFELS. BESCHIK IK OVER DE NODIGE KENNIS EN KUNDE?

Geen probleem. U kan tevens bij ons terecht voor een duidelijke uitleg en demonstratie. Samen met de installateur wordt de installatie van uw nieuwe CV stap voor stap uitgelegd en aangetoond aan de hand van een demo-exemplaar in ons trainingcenter.

 

HET IS ZOVER. MIJN PAKKET STAAT KLAAR.

We spreken een moment af waarop u samen met een installateur de onderdelen kan overlopen en u hem nog extra vragen kan stellen.

 

IK HEB ALLE STAPPEN DOORLOPEN. WAT NU?

Nu komen de Cerga-installateurs om de installatie te controleren en een keuring uit te voeren.

RYBA CLICK & HEAT. Zelfbouwpakketten voor centrale verwarming.

SHOWROOM & INFOCENTER

Brechtsebaan 453

2900 Schoten

OPENINGSUREN

woe & za 13u00-17u00

& op afspraak